Document.no

Skogpod 19. november, 2021: -Det finnes ikke noe normalt lenger

November 19, 2021

Det hender politikere snubler over ny innsikt underveis. I dag var det den nye helseministeren som på spørsmål om hun ikke skulle håndheve standarden litt strengere, svarte at det ikke finnes noen fast standard lenger. Normalen er borte, sa Kjerkhol.

Wow! Forsto hun hva hun selv sa? Journalistene ivrer kun for strengere lockdown og mer kontroll. Politikerne som sitter med ansvaret kjenner grunnen bevege seg under føttene deres. Noen krefter drar i retning av koronapass, andre tendenser tilrår større forsiktighet. Til de siste hører Anthony Fauci som nå åpent innrømmer at vaksinene ikke er så effektive som forventet og lovet.

Det burde utløst en rekke spørsmål, men Fauci kommer all tvil i forkjøpet ved å anbefale boostershot. Et normalt oppegående menneske vil reagere med skepsis. Hvis vaksinen ikke holder hva de lovet – er svaret da å dure løs med en booster, som kan bli etterfulgt av nummer fire og fem ifølge  Camilla S.

Helsepolitikerne er ved å råke ut i et stort ingenmannsland. Vi befinner oss alle der. Vi trenger størst mulig åpenhet ellers kommer vi til å ende opp som Kina. Kineserne er heller ikke fornøyd.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Podbean App

Play this podcast on Podbean App